Despre mine

foto ioana-001Numele meu este Ioana Haitchi. Sunt de profesie economist. Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Bogdan Voda, specializarea Finante-Banci (2006) iar in anul 2008 am absolvit cursul de Master specializarea Finante (ASE Bucuresti).

 

Reclame

3 comentarii la “Despre mine

 1. Buna,sunt PFA si din 2012 am trecut de la norma de venit la real. In anul 2012 am iesit pe 0 si nu am depus declaratia 600.Acum doua zile am primit o instiintare ca trebuie sa ma prezint la Anaf si sa depun declaratia 600 pt. anul 2012.Trebuie sa depun declaratia 600,cu venit mediu pe economie(741)incepand cu luna iunie 2012?

 2. Daca NU ai avut venituri si ai avut in paralel un contract individual de munca, NU, dar trebuie oricum sa mergi si sa clarifici situatia. Nu pregati documente aiurea. Daca persoana de la ghiseu iti spune ca nu te poate ajuta, atunci mergi la ghiseul de informatii si ceri o coala alba de hartie de care capsezi instiintarea primita de la finante si faci o cerere de recalculare in care explici toata situatia si ceri o solutie in acest sens. Vei primi un raspuns prin posta in termen de 40 de zile.
  Sa te intorci si sa-mi spui ce ai rezolvat.
  Mult succes!

  • Multumesc pentru raspuns!
   Deci,nu am avut contract individual de munca iar declaratia privind veniturile realizate pe anul 2012 a fost asa:,,Venit brut-0
   Cheltuieli deductibile-15600″(reprezinta chiria intr-un spatiu comercial ,gen piata)

   Asta am declarat in data de 18.02.2013

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s