Despre mine

Ioana Haitchi, 22,12,2019

Numele meu este Ioana Haitchi. Sunt de profesie economist. Am absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Bogdan Vodă, specializarea Finanțe și Bănci (2006), iar în anul 2008 am absolvit cursurile de Master specializarea Finanțe (ASE București).

 

5 comentarii

 1. Buna,sunt PFA si din 2012 am trecut de la norma de venit la real. In anul 2012 am iesit pe 0 si nu am depus declaratia 600.Acum doua zile am primit o instiintare ca trebuie sa ma prezint la Anaf si sa depun declaratia 600 pt. anul 2012.Trebuie sa depun declaratia 600,cu venit mediu pe economie(741)incepand cu luna iunie 2012?

 2. Daca NU ai avut venituri si ai avut in paralel un contract individual de munca, NU, dar trebuie oricum sa mergi si sa clarifici situatia. Nu pregati documente aiurea. Daca persoana de la ghiseu iti spune ca nu te poate ajuta, atunci mergi la ghiseul de informatii si ceri o coala alba de hartie de care capsezi instiintarea primita de la finante si faci o cerere de recalculare in care explici toata situatia si ceri o solutie in acest sens. Vei primi un raspuns prin posta in termen de 40 de zile.
  Sa te intorci si sa-mi spui ce ai rezolvat.
  Mult succes!

  • Multumesc pentru raspuns!
   Deci,nu am avut contract individual de munca iar declaratia privind veniturile realizate pe anul 2012 a fost asa:,,Venit brut-0
   Cheltuieli deductibile-15600″(reprezinta chiria intr-un spatiu comercial ,gen piata)

   Asta am declarat in data de 18.02.2013

 3. Am avut PFA din 2009 ,cu venit global (anual) de 2500 lei , am platit impozitul la timp , apoi in anu 2014 pe 6 februarie am închis activitatea dar acum in 2021 ma trezesc ca am de platit contribuții de asigurări sociale de 2700 de lei și la ANAF mi-a răspuns că sunt datorii de la PFA , si nu inteleg de ce ? Mentionez ca din mai 2017 sun salariat cu norma intreaga la Posta Română.
  Va rog din suflet sa ma lămuriți , nu am depus nicio declarație 600 , ca nu am avut de pentru ce sa depun .
  Cum mi s-a calculat a est debit pentru contribuții de sănătate la bugetul de stat care spun ei ca e din 2018 , an în care eu eram angajat .
  Va multumesc .

  • Faceți copii după toate documentele PFA, inclusiv după declarațiile depuse în perioada în care ați activat și le atașați unei sesizări scrise de dvs pe care o veți depune la Registratura ANAF.. Veți primi acasă un răspuns în care vi se va spune ce aveți mai departe de făcut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s